Servicii

╚śtim c─â m├óncarea aduce oamenii ├«mpreun─â, construie╚Öte noi conexiuni, ├«nt─âre╚Öte comunit─â╚Ťile ╚Öi ├«╚Ťi schimb─â starea. Catering Cluj livreaz─â bucurie acolo unde se cere, prin serviciile de catering care creeaz─â experien╚Ťe gustative delicioase ╚Öi care stabilesc noi standarde pentru o alimenta╚Ťie s─ân─âtoas─â, bun─âstare ╚Öi productivitate, contribuind la un mediu de lucru mai eficient ╚Öi mai creativ.

Evenimente speciale

Catering Cluj ├«n╚Ťelege c─â evenimentul dumneavoastr─â necesit─â ingrediente cheie, precum ╚Öi o coordonare precis─â de la ├«nceput p├ón─â la sf├ór╚Öit.

Fie c─â dori╚Ťi o ofert─â pentru un meniu personalizat de nunt─â, botez, onomastic─â sau eveniment corporate, Catering Cluj este dedicat─â misiunii dumneavoastr─â, aceea de a asigura un moment culinar excelent. Echipa noastr─â culinar─â profesionist─â ╚Öi cu o vast─â experien╚Ť─â v─â va dep─â╚Öi a╚Ötept─ârile cu o planificare creativ─â, o buc─ât─ârie inovatoare, o prezentare atr─âg─âtoare ╚Öi un nivel ridicat de servicii pentru clien╚Ťii no╚Ötri. ╚Üin├ónd cont de bugetul, loca╚Ťie, obiectivele ╚Öi viziunea evenimentului, Catering Cluj va crea cu aten╚Ťie un meniu original ╚Öi personalizat pentru a satisface toate gusturile┬á invita╚Ťilor. De la pr├ónzuri cu m├óncare tradi╚Ťional─â modernizat─â p├ón─â la por╚Ťii vegetariene ╚Öi vegane, Catering Cluj v─â ofer─â servicii de catering profesionale la standardele cerute de c─âtre dumneavoastr─â.

Corporate

├Än╚Ťelegem importan╚Ťa dezvolt─ârii unui business prosper ╚Öi prioritatea cre─ârii unui mediu de lucru confortabil ╚Öi concentrat pentru angaja╚Ťi ╚Öi antreprenori.

Catering Cluj v─â ofer─â servicii personalizate de catering, prin care v─â putem asigura meniuri diversificate pentru un num─âr ridicat de persoane, m├óncare cald─â ╚Öi livrat─â la ora stabilit─â ├«mpreun─â cu dumneavoastr─â. V─â putem pune la dispozi╚Ťie meniuri pentru pr├ónzul zilnic, m├óncare pentru evenimente corporate, coffe break ╚Öi cocktail pentru training-uri ╚Öi ├«nt├ólniri de afaceri. ├Än func╚Ťie de preferin╚Ťele dumneavoastr─â ╚Öi ale angaja╚Ťilor, Catering Cluj v─â ofer─â o experien╚Ť─â culinar─â tradi╚Ťional─â ╚Öi inedit─â ├«n fiecare zi!┬á ┬á

Institutii

Catering Cluj ofer─â meniuri personalizate pentru institu╚Ťii publice, gr─âdini╚Ťe, ╚Öcoli, spitale sau cl─âdiri administrative, prin care asigur─âm m├óncare g─âtit─â cu aten╚Ťie ╚Öi drag, pentru persoanele care ├«╚Öi doresc o alimenta╚Ťie s─ân─âtoas─â ╚Öi consistent─â.

Pentru institu╚Ťiile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt, putem crea un meniu personalizat complet, prin care reu╚Öim s─â le oferim elevilor o mas─â cald─â ├«n fiecare zi. ├Än╚Ťelegem importan╚Ťa alimenta╚Ťiei s─ân─âtoase, necesitatea organismului de a se hr─âni cu preparate calde ╚Öi consistente ╚Öi desigur, poftele copiilor de a m├ónca un pr├ónz delicios, ca la mama acas─â! Un program de alimenta╚Ťie prestabilit este foarte important pentru dezvoltarea ├«ntr-un ritm normal al elevilor. De╚Öi nu servim burgeri, pizza sau crispy, Catering Cluj reu╚Öe╚Öte s─â impresioneze chiar ╚Öi iubitorii de fast-food prin m├óncare gustoas─â ╚Öi s─ân─âtoas─â, preparat─â cu dragoste pentru ei. Suntem aten╚Ťi la prospe╚Ťimea ╚Öi calitatea ingredientelor ╚Öi a alimentelor pe care le folosim, astfel ne asigur─âm c─â fiecare elev care va m├ónca un pr├ónz de la Catering Cluj se va bucura de savoare, miros delicios ╚Öi mai mult─â energie pentru restul zilei.┬á┬á

Livrare

╚śtim c├ót de mult ├«╚Ťi dore╚Öti o mas─â cald─â, o ciorb─â ca la bunica sau o toc─âni╚Ť─â preparat─â dup─â re╚Ťeta original─â, cu ingrediente special alese pentru a-╚Ťi impresiona privirea, mirosul ╚Öi gustul.

├Ä╚Ťi punem la dispozi╚Ťie o varietate de preparate proaspete, al─âturi de care po╚Ťi sim╚Ťi bucuria de a manca un pr├ónz s─ân─âtos ╚Öi gustos.┬á

Catering Cluj nu vrea s─â te lase s─â a╚Ötep╚Ťi prea mult dup─â un pr├ónz pe care ├«l pofte╚Öti chiar acum, dar te asigur─âm c─â ├«n momentul ├«n care ajungem la tine, m├óncarea ta va fi cald─â ╚Öi preg─âtit─â s─â fie consumat─â.┬á