Despre noi

Am pornit ├«n dezvoltarea noastr─â nu doar cu o idee, ci cu mult─â perseveren╚Ť─â ╚Öi am reu╚Öit s─â ajungem cea mai mare companie de catering aviatic din Rom├ónia

├Än 2020, am reu╚Öit sub numele Flights Aviation Trade s─â deservim zeci de companii aeriene de linie, zboruri charter, business, private, prin meniuri personalizate de m├ónc─âruri tradi╚Ťionale autentice transilv─ânene, precum ╚Öi meniuri pentru cereri speciale.

Pe parcursul anilor no╚Ötri de activitate, am fost constant impresiona╚Ťi de p─ârerile pozitive pe care le-au avut preparatele noastre din partea consumatorilor. Astfel, ne-am decis s─â ne m─ârim audien╚Ťa ╚Öi s─â livr─âm fericire ├«n bucate la c├ót mai mul╚Ťi doritori de m├óncare tradi╚Ťional─â, direct din inima Transilvaniei.

lifestories_wedding_photos_130330_16922
Office-meeting-catering1
Cafe_Mosaic_-_Meat_and_Sea_Dinner_buffet_1000x

Misiune

Misiunea noastr─â este s─â v─â satisfacem poftele, prin re╚Ťete originale care au o vechime care dateaz─â ├«nc─â din istoria t├órzie a Clujului. Ne folosim numai de ingrediente de calitate ╚Öi sus╚Ťinem comer╚Ťul cu alimentele de la fermieri, pentru a ne asigura c─â acel gust autentic al buc─ât─âriei tradi╚Ťionale transilv─ânene ├«l vei sim╚Ťi ├«n orice moment din zilele moderne de ast─âzi.

Viziune

├Än ultimii 10 ani, zona metropolitan─â a Clujului a devenit o zon─â cosmopolit─â, iar datorit─â Universit─â╚Ťilor de renume cu care ne m├óndrim, dorim s─â ne adres─âm ╚Öi celor care nu cunosc m├óncarea tradi╚Ťional─â transilv─ânean─â.

Diversitatea culinar─â din zilele noastre este uria╚Ö─â, iar Clujul este o gazd─â prietenoas─â a specialit─â╚Ťilor occidentale ╚Öi mediteraneene. Noi ne p─âstr─âm autentici ╚Öi credem cu t─ârie ├«n preferin╚Ťele clien╚Ťilor pentru m├óncarea tradi╚Ťional rom├óneasc─â. Experien╚Ťa ne-a demonstrat c─â, indiferent de evolu╚Ťia ├«n care ne afl─âm, originile noastre sunt puternic ├«nr─âd─âcinate ├«n alegerile culinare pe care le facem.┬á

Valori

Tradi╚Ťie

╚śtim c─â nu suntem singurii de pe pia╚Ť─â care se axeaz─â doar pe m├óncarea tradi╚Ťional─â rom├óneasc─â, dar mai ╚Ötim c─â munca noastr─â este apreciat─â ╚Öi dorit─â pentru arom─â, gust ╚Öi bucuria cu care interac╚Ťion─âm cu voi.

Integritate

Istoria joac─â un rol foarte important ├«n dezvoltarea noastr─â. Din istorie p─âstr─âm tradi╚Ťiile transilv─ânene, obiceiurile str─âmo╚Öe╚Öti ╚Öi pentru c─â ne place, reu╚Öim s─â r─âm├ónem integri ╚Öi ├«n pas cu modernizarea care are loc ├«n jurul nostru. Catering Cluj iube╚Öte m├óncarea ╚Öi dore╚Öte s─â v─â aduc─â pe mas─â m├óncarea autentic─â din inima Transilvaniei.

Transparen╚Ť─â

Sinceritatea este cheia spre un parteneriat de succes ╚Öi ├«nceputul unei rela╚Ťii bazate pe ├«ncredere ╚Öi respect. V─â oferim toate informa╚Ťiile despre m├óncarea noastr─â, serviciile pe care le prest─âm ╚Öi modul ├«n care ne desf─â╚Öur─âm activitatea. Suntem disponibili la orice discu╚Ťie pentru a v─â personaliza c├ót mai u╚Öor serviciile ╚Öi meniurile de care ave╚Ťi nevoie!

Disponibilitate

Pentru Catering Cluj, cel mai important aspect din serviciile noastre sunt clien╚Ťii. ╚śtim ce ├«nseamn─â s─â ├«╚Ťi dore╚Öti o mas─â copioas─â servit─â rapid, iar noi suntem ├«ntotdeauna preg─âti╚Ťi s─â nu ├«╚Ťi l─âs─âm poftele s─â ne a╚Ötepte prea mult

Puncte forte

Ingrediente de calitate

Clienti multumiti

Livrare rapid─â