Termeni si conditii

  1. Aspecte Generale

Prezen╚Ťii termeni ╚Öi condi╚Ťii stabilesc condi╚Ťiile de acces a dvs. la site-ul┬áwww.cateringcluj.ro.

Site-ul este administrat de┬áKÔÇÖ LA CLUJ |┬áWeb: www.cateringcluj.ro

HeadOffice: Str. ORASTIEI, Nr. 10, Cluj-Napoca, Romania

CUI RO38328316, J12/5962/2017, email delivery@cateringcluj.ro

 

Prin accesarea ╚Öi utilizarea serviciilor puse la dispozi╚Ťie www.cateringcluj.ro, sunte╚Ťi de acord cu prezen╚Ťii Termeni ╚Öi condi╚Ťii. Este responsabilitatea dvs. s─â lua╚Ťi la cuno╚Ötin╚Ť─â de con╚Ťinutul acestora.

Site-ul, con╚Ťinutul acestuia, precum ╚Öi serviciile oferite de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ sunt adresate doar vizitatorilor ╚Öi/sau utilizatorilor/clien╚Ťilor persoane fizice cu v├órsta peste 18 ani ╚Öi capacitate deplin─â de exerci╚Ťiu┬ásau┬ápersoanelor juridice, cu capacitate deplin─â de folosin╚Ť─â care func╚Ťioneaz─â conform legii societ─â╚Ťilor comerciale ╚Öi c─ârora nu le-a fost suspendat sau interzis accesul la site de c─âtre ┬áKÔÇÖ LA CLUJ, ├«n condi╚Ťiile de mai jos. Acces├ónd site-ul web garanta╚Ťi c─â ├«ntruni╚Ťi condi╚Ťiile susmen╚Ťionate.

 

Prin accesarea site-ului, prin ├«nregistrarea ╚Öi/sau accesarea informa╚Ťiilor, resurselor sau┬á pachetelor puse la dispozi╚Ťie, prin ap─âsarea click pe un link accesibil ├«ntr-o ac╚Ťiune ├«n cadrul site-ului ┼či/sau folosirea serviciilor furnizate prin intermediul acestuia, v─â da╚Ťi acordul dvs. expres exprimat c─â a╚Ťi citit Termenii ╚Öi Condi┼úiile, c─â sunte╚Ťi de acord cu ace╚Ötia ╚Öi c─â v─â obliga╚Ťi s─â ├«i respecta╚Ťi.

├Än cazul ├«n care nu sunte╚Ťi de acord cu prezen╚Ťii termeni ╚Öi prezentele condi╚Ťii v─â rug─âm s─â renun╚Ťa╚Ťi la accesul la site, la con╚Ťinutul acestuia ╚Öi la serviciile oferite de KÔÇÖ LA CLUJ.┬á Prin refuzul de a accepta termenii ╚Öi condi╚Ťiile, renun╚Ť├ónd astfel la serviciile oferite prin intermediul site-ului, KÔÇÖ LA CLUJ nu poate fi tras─â la r─âspundere de c─âtre un vizitator/ utilizator care folose╚Öte site-ul sau con╚Ťinutul, cu nerespectarea prezen╚Ťilor termeni ╚Öi prezentelor condi╚Ťii.

 

├Än cazul ├«n care utilizatorul sau clientul nu accept─â ╚Öi/sau ├«╚Öi revoc─â acceptul dat privind prezen╚Ťii termeni ╚Öi prezentele condi╚Ťii acesta renun╚Ť─â la accesul la site, la con╚Ťinutul acestuia ╚Öi la┬á serviciile oferite de KÔÇÖ LA CLUJ, ╚Öi va ├«nceta orice utilizare sau accesare a domeniului┬á www.cateringcluj.ro.

Utilizatorul sau clientul poate reveni ├«n orice moment asupra deciziei sale de a nu accepta sau de a revoca acceptul asupra prezen╚Ťilor T&C, prin contactarea KÔÇÖ LA CLUJ la urm─âtoarea adres─â de email www.cateringcluj.ro.

Odat─â ce utilizatorul sau clientul ├«╚Öi revoc─â acceptul la prezen╚Ťii termeni ╚Öi prezentele condi╚Ťii, renun╚Ť├ónd astfel la serviciile oferite prin intermediul┬áwww.cateringcluj.ro, KÔÇÖ LA CLUJ va ╚Öterge toate datele cu caracter personal din baza sa de date care fac referire la acesta, f─âr─â nici o obliga╚Ťie ulterioar─â a vreunei p─âr╚Ťi fa╚Ť─â de cealalt─â, cu excep╚Ťia obliga╚Ťiilor scadente n─âscute ├«n urma ├«ncheierii unui contract ╚Öi celor de natur─â delictual─â.

  

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile sunt disponibili ├«n pagina de start a site-ului. Termenii ╚Öi condi╚Ťiile sunt aplicabile at├ót pentru site-ul de mobil c├ót ╚Öi pentru varianta pentru desktop.

KÔÇÖ LA CLUJ poate modifica prezen╚Ťii Termeni si Conditii (T&C) periodic. Orice actualizare sau modificare va fi notificat─â vizitatorilor ╚Öi/sau utilizatorii prin avertisment vizibil pe site, ┬áversiunea modificat─â fiind aplicabil─â oric─ârui vizitator/utilizatorul de la momentul afi╚Ö─ârii.

├Än cazul unor ne├«n╚Ťelegeri sunt aplicabili termenii ╚Öi condi╚Ťiile valabile la momentul apari╚Ťiei ne├«n╚Ťelegerii ├«ntre p─âr╚Ťi, respectiv la data notific─ârii ne├«n╚Ťelegerii de c─âtre vizitator sau membru, ├«n scris, c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ.

 

Vizitator┬áÔÇô reprezint─â persoana care acceseaz─â sau vizualizeaz─â con╚Ťinutul site-ului

Utilizator/Client┬á┬áÔÇô reprezint─â vizitatorul care s-a ├«nregistrat ╚Öi a achizi╚Ťionat unul din ┬ápachetele de servicii puse la dispozi╚Ťie de KÔÇÖ LA CLUJ pe┬áwww.cateringcluj.ro ├«n condi╚Ťiile prev─âzute mai jos

 

  1. Copywrite și drepturi de proprietate intelectuală

Orice con╚Ťinut al aplica╚Ťiei la care vizitatorul sau utilizatorul are ╚Öi/sau ob╚Ťine acces prin orice mijloc, se afl─â sub inciden╚Ťa prezen╚Ťilor T&C.

Con╚Ťinutul prezentului site, incluz├ónd dar nelimit├óndu-se la: logo-uri, reprezent─âri stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text ╚Öi/sau con╚Ťinut multimedia prezentate pe site,┬ásunt proprietatea intelectual─â exclusiv─â a KÔÇÖ LA CLUJ, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile ├«n baza Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modific─ârile ulterioare, precum ┼či tuturor celorlalte legi, inclusiv dar f─âr─â a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectual─â ┼či industrial─â.

Vizitatorului sau utilizatorului nu ├«i este permis─â copierea, distribuirea, publicarea, transferul c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi, modificarea ╚Öi/sau alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oric─ârui con╚Ťinut al aplica╚Ťiei precum ╚Öi participarea la transferul, v├ónzarea, distribu╚Ťia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afi╚Öarea con╚Ťinutului, dec├ót cu acordul expres al KÔÇÖ LA CLUJ.

Este interzis─â orice utilizare a con╚Ťinutului aplica╚Ťiei ├«n alte scopuri dec├ót cele permise expres prin prezen╚Ťii T&C sau de un alt acord de utilizare, ├«n cazul ├«n care acesta exist─â.

 

  1. Garan╚Ťii

Prin accesarea site-ului, prin ├«nregistrarea ╚Öi/sau accesarea informa╚Ťiilor, resurselor sau┬á pachetelor puse la dispozi╚Ťie ┼či/sau folosirea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului, vizitatorul/utilizatorul ├«╚Öi asum─â r─âspunderea pentru orice daune materiale, intelectuale sau de orice alt─â natur─â produse acestuia sau oric─ârui ter╚Ť contractat al acestuia prin utilizarea/accesarea neconform─â a site-ului, a con╚Ťinutului sau a serviciilor, cu nerespectarea prezen╚Ťilor T&C.

├Än cazul in care o persoan─â consider─â c─â fragmente ale con╚Ťinutului site-ului ├«ncalc─â un drept al s─âu, acesta poate s─â contacteze KÔÇÖ LA CLUJ printr-un mail la adresa de email┬áwww.cateringcluj.ro pentru detalii.

KÔÇÖ LA CLUJ garanteaz─â calitatea serviciilor oferite. KÔÇÖ LA CLUJ depune toate eforturile pentru a┬á furniza servicii ├«n vederea utiliz─ârii normale a site-ului ╚Öi a serviciilor dar nu garanteaz─â c─â serviciile vor satisface cerin╚Ťele utilizatorilor.

KÔÇÖ LA CLUJ, colaboratorii ╚Öi realizatorii, nu pot fi f─âcu╚Ťi r─âspunz─âtori ├«n nicio m─âsur─â pentru consecin╚Ťele ce decurg din utilizarea informa╚Ťiilor /materialelor prezente pe site-ul web sau solicitate prin diferite moduri. KÔÇÖ LA CLUJ are un drept discre╚Ťionar de a elimina acele informa╚Ťii care nu respect─â condi╚Ťiile prev─âzute ├«n prezentele T&C. KÔÇÖ LA CLUJ nu ├«╚Ťi asum─â nicio responsabilitate fa╚Ť─â de furnizarea/transmiterea de c─âtre clien╚Ťi a unor informa╚Ťii incorecte.

KÔÇÖ LA CLUJ nu garanteaz─â utilizarea serviciilor sale f─âr─â erori sau ├«ntreruperi. KÔÇÖ LA CLUJ nu garanteaz─â ┼či nu este r─âspunz─âtoare pentru erori, pierderi de date sau ├«nt├órzieri ├«n transmiterea acestora, pentru infectarea sistemelor vizitatorilor/utilizatorilor cu viru┼či informatici sau alte programe d─âun─âtoare transmise sistemelor vizitatorilor/utilizatorilor prin intermediul aplica╚Ťiei dac─â acestea nu se datoreaz─â unei culpe a KÔÇÖ LA CLUJ.

KÔÇÖ LA CLUJ nu ofer─â vizitatorilor/utilizatorilor nicio garan╚Ťie ├«n cazul oric─âror consecin╚Ťe sau daune cauzate de nefunc╚Ťionarea serviciilor, ├«nt├órzierea informa╚Ťiilor sau securitatea aplica╚Ťiilor sale. KÔÇÖ LA CLUJ se oblig─â s─â remedieze ├«n cel mai scurt timp posibil eventualele disfunc╚Ťionalit─â╚Ťi ale aplica╚Ťiei.

KÔÇÖ LA CLUJ depune diligen┼úe rezonabile de prevenire a fraudelor informatice, ├«ns─â nu este raspunz─âtoare fa┼ú─â de vizitatori/utilizatori pentru eventualele daune pricinuite prin ac┼úiuni ilicite ale ter┼úilor.

KÔÇÖ LA CLUJ are dreptul de a cesiona drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile sale c─âtre o ter╚Ť─â parte.

Prin acesarea site-ului ╚Öi a produselor puse la dispozi╚Ťie pe┬á┬áwww.cateringcluj.ro, KÔÇÖ LA CLUJ ┬áprelucreaz─â datele dvs. cu caracter personal necesare ├«ndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate ╚Öi stocate. ├Än ceea ce prive╚Öte drepturile persoanei vizate astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi Politica de Confiden╚Ťialitate pus─â la dispozi╚Ťie pe site precum ╚Öi celelalte m─âsuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs.

 

  1. Politica de furnizare a serviciilor

 

Condiţii generale

KÔÇÖ LA CLUJ pune la dispozi╚Ťia Clientului pe site-ul┬á┬áwww.cateringcluj.ro, prin magazinul online disponibil, serviciile si produsele furnizate de acesta, al c─ârui con╚Ťinut ╚Öi volum reiese din specifica╚Ťiile tehnice selectate de c─âtre Client prin comanda plasat─â.

Pentru accesarea serviciilor puse la dispozi╚Ťie de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ, Clientul va alege de pe site-ul┬áwww.cateringcluj.ro serviciul sau produsul dorit conform nevoilor sale ╚Öi va completa formularul de Comand─â aferent.

Pentru a putea avea acces la produsele ╚Öi serviciile oferite de c─âtre ┬áClientul va trebui sa accepte ├«n prealabil prevederile Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor prev─âzute pe site.

 

KÔÇÖ LA CLUJ┬á ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a limita accesul unui Client la serviciile ╚Öi produsele oferite de c─âtre www.colorama.ro ╚Öi de a ╚Öterge contul acestuia ├«n cazul ├«n care consider─â c─â datorit─â ac╚Ťiunilor ├«ntreprinse de acesta, KÔÇÖ LA CLUJ ar putea suferi un prejudiciu sau ar putea fi afectat─â func╚Ťionarea site-ului. Acest drept poate fi exercitat ├«n orice moment ╚Öi nu este necesar─â notificarea Clientului ├«n acest sens.

Fiecare Client poate avea un singur cont. Este interzis─â partajarea unui cont ├«ntre mai multe persoane. ├Än situa╚Ťia ├«n care se descoper─â utilizarea unui cont de c─âtre mai multe persoane, KÔÇÖ LA CLUJ ├«╚Öi rezerv─â dreptul, de a anula comanda astfel efectuat─â ╚Öi de a anula/╚Öterge contul utilizat cu ├«nc─âlcarea prezen╚Ťilor termeni ╚Öi prezentelor condi╚Ťii, sau de a suspenda accesul la site sau serviciile oferite, precum ┼či a cere daune-interese.

 

KÔÇÖ LA CLUJ ┬ápoate publica pe site informa╚Ťii despre produse, servicii ╚Öi/sau promo╚Ťiile practicate. KÔÇÖ LA CLUJ poate retrage o ofert─â de produse sau o poate modifica ├«n orice moment, f─âr─â a datora daune sau alte penalit─â╚Ťi c─âtre un poten╚Ťial client sau o alt─â persoan─â.

Din considerente legate de spa╚Ťiu ╚Öi coeren╚Ťa structurii informa╚Ťiei, descrierile produselor pot fi incomplete. La cerere pot fi transmise Clientului informa╚Ťii suplimentare privind produsele comercializate.

├Än cadrul imaginilor de prezentare a produselor ╚Öi/sau serviciilor KÔÇÖ LA CLUJ┬á ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a utiliza sau prezenta ╚Öi alte produse (accesorii / etc) care pot s─â nu fie incluse ├«n costurile produselor respective, s─â nu fac─â parte din pachetul v├óndut ╚Öi implicit nu vor fi livrate la achizi╚Ťia produselor.

Clientul va putea comanda bunurile comercializate de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ pe site, ├«n limita stocului disponibil ╚Öi la pre╚Ťul afi╚Öat. KÔÇÖ LA CLUJ ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a accepta sau nu comanda utilizatorului/membrului.

KÔÇÖ LA CLUJ┬á poate limita valoric sau cantitativ num─ârul sau cantitatea de produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat. ├Än cazul ├«n care Clientul solicit─â servicii de personalizare a produselor sau produse la comand─â sau va solicita livrarea unuia sau a mai multor produse la o loca╚Ťie care nu este specificat─â ├«n lista de destina╚Ťii standard acesta va putea realiza comanda doar contact├ónd KÔÇÖ LA CLUJ┬á la datele de contact de pe site.

 

Realizarea comenzii 

Accesul la serviciul de comand─â online este permis doar unui Client care posed─â un cont. Comanda va putea fi realizat─â doar de c─âtre un membru ce utilizeaz─â personal contul pe care ├«l de╚Ťine. Comanda se va realiza prin completarea unui formular electronic pus la dispozi╚Ťie pe site. Membrul finalizeaz─â procesul ghidat prin care ofer─â toate informa╚Ťiile necesare factur─ârii acestui serviciu.

Accesul la serviciul de comand─â poate fi realizat de c─âtre orice utilizator sau membru ╚Öi prin contactarea direct─â a KÔÇÖ LA CLUJ la datele de contact men╚Ťionate pe site. Comanda va fi ulterior confirmat─â pe suport electronic.

Raportul contractual ├«ncheiat ├«ntre p─âr╚Ťi prin accesarea de c─âtre Client a serviciilor puse la dispozi╚Ťie de KÔÇÖ LA CLUJ este, raportat la clien╚Ťii persoane fizice, un contract de servicii ├«ncheiat la distan╚Ť─â, ├«ncheiat sub inciden╚Ťa OG 34/2014.

Contractul dintre p─âr╚Ťi se ├«ncheie la momentul confirm─ârii de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ a comenzii clientului. Contractul dintre p─âr╚Ťi este un contract cu executare dintr-o dat─â.

 

Comanda reprezint─â cererea Clientului concretizat─â ├«ntr-o ofert─â de cump─ârare, prin care acesta ├«╚Öi exprim─â inten╚Ťia neechivoc─â de a se obliga s─â cumpere aceste produse ├«n cazul accept─ârii de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ a comenzii.

O comand─â se va considera finalizat─â doar ├«n urma achit─ârii integrale a pre╚Ťului contractului.

Emiterea comenzii de Client, ├«nainte de a fi acceptat─â de KÔÇÖ LA CLUJ, nu oblig─â ├«n nici un mod ROXER GRUP SA, acesta neput├ónd cere daune-interese pentru neacceptarea comenzii sale. ├Än cazul ├«n care ROXER GRUP SA nu va accepta comanda emis─â suma de bani achitat─â de c─âtre utilizator/membru va fi returnat─â acestuia ├«n termen de maximum14 zile.

 

Prin┬ácompletarea Formularului de Comand─â┬á╚Öi┬áfinalizarea comenzii, Clientul ├«╚Öi d─â acordul prealabil, expres ╚Öi ferm pentru ├«ncheierea contractului dintre p─âr╚Ťi, reprezentat de prezen╚Ťii Termeni ╚Öi Condi╚Ťii, ╚Öi este de acord cu prestarea sau furnizarea de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ a serviciilor sau produselor selectate.

├Än cazul ├«n care unele produse comandate de c─âtre Client nu sunt disponibile pe stoc, KÔÇÖ LA CLUJ ┬á├«l va informa pe acesta asupra acestui fapt ├«n maxim 3 zile de la data emiterii comenzii.

O comand─â emis─â nu poate fi modificat─â. Dac─â Clientul dore╚Öte o modificare (includerea unor noi produse sau renun╚Ťarea la produse) acesta va anula anterior comanda efectuat─â si va realiza o nou─â comand─â, ╚Öi doar dac─â nu a survenit acceptarea comenzii de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ.

Comanda va fi realizat─â ├«n conformitate cu specifica╚Ťiile prezentate pe site aferente produselor ╚Öi serviciului de livrare comandat, la data realiz─ârii comenzii.

Prin finalizarea și emiterea comenzii Cientul consimte că toate datele furnizare de acesta, necesare încheierii și executării contractului sunt corecte, complete si adevărate, la data plasării comenzii. Orice modificare intervenită între momentul emiterii comenzii și momentul finalizării executării contractului, privind datele furnizate de acesta în cadrul comenzii, trebuie notificată.

 

KÔÇÖ LA CLUJ va putea anula comanda efectuat─â de c─âtre Client, trimi╚Ť├ónd ├«n acest sens o notificare prin mail adresat─â Clientului, f─âr─â nici o obliga┼úie ulterioar─â a vreunei p─âr╚Ťi fa╚Ť─â de cealalt─â, cu excep╚Ťia celei privind returnarea sumelor avansate.

Acceptarea comenzii va fi transmis─â Clientului ce a emis comanda al─âturi de factura ├«n format digital, pe adresa de email a Clientului men╚Ťionat─â ├«n cadrul comenzii, de pe care a fost emis─â comanda sau aferent─â contului s─âu.

Acceptarea comenzii se va considera realizat─â la momentul primirii de c─âtre Client pe adresa sa de email, a emailului trimis de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ con╚Ťin├ónd acceptarea comenzii precum ╚Öi factura ├«n format electronic.

Termenul de livrare al produselor achizi╚Ťionate va curge de la data la care a fost comunicat─â utilizatorului/membrului acceptarea comenzii sale de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ.

 

Finalizarea comenzii 

Prin parcurgerea procesului ghidat de achizi╚Ťie prezent pe site sau prin intermediul mailului de confirmare al comenzii, Clientul ┬áva oferi KÔÇÖ LA CLUJ toate datele necesare factur─ârii ╚Öi livr─ârii produselor/serviciilor: produse; specifica╚Ťii tehnice (dimensiuni, culoare, accesorii); num─ârul produselor; modalitatea de plat─â, datele de identificare ale Clientului.

 

Facturarea produselor achizi╚Ťionate se va realiza exclusiv ├«n lei (RON). Pre╚Ťul comenzii este reprezentat de suma pre╚Ťurilor produselor comandate ╚Öi a serviciului de livrare al produselor comandate.

Pentru livr─ârile efectuate ├«n afara Uniunii Europene, pre╚Ťul nu include taxele vamale sau orice sarcini similare, aceste fiind ├«n sarcina clientului. Acestea vor fi achitate de c─âtre client anterior livr─ârii produselor comandate.

Plata va fi considerat─â realizat─â la data credit─ârii contului KÔÇÖ LA CLUJ.

Termenul de livrare este cel men╚Ťionat pe site aferent fiec─ârui produs ├«n cazul ├«n care livrarea are loc ├«ntr-o loca╚Ťie ce este specificat─â ├«n lista de destina╚Ťii standard. ├Än cazul ├«n care livrarea are loc ├«ntr-o loca╚Ťie ce nu este specificat─â ├«n lista de destina╚Ťii standard, termenul de livrare va fi cel negociat ├«ntre Client ╚Öi KÔÇÖ LA CLUJ.

Plata va putea fi realizat─â de c─âtre client prin utilizarea serviciilor de plat─â electornic─â sau prin virament bancar realizat ├«n contul indicat pe site al KÔÇÖ LA CLUJ.

 

Livrarea comenzii

KÔÇÖ LA CLUJ va livra ╚Öi preda produsele ╚Öi serviciile achizi╚Ťionate de c─âtre Client ├«n termenul men╚Ťionat pe site la data realiz─ârii comenzii sau ├«n cadrul comenzii, pentru produsul/produsele comandate ╚Öi la loca╚Ťia men╚Ťionat─â ├«n comand─â.

În cazul în care au fost comandate în cadrul unei singure comenzi mai multe produse cu un termen de livrare diferit, termenul de livrare al tuturor bunurilor comandate va fi egal cu cel mai lung dintre termenele de livrare ale produselor comandate.

├Än cazul ├«n care produsul/produsele vor fi livrate cu dep─â╚Öirea termenului sus men╚Ťionat, KÔÇÖ LA CLUJ va informa clientul prin e-mail, de ├«ndat─â ce va lua la cuno╚Ötin╚Ť─â despre faptul c─â livrarea comenzii nu va putea fi realizat─â ├«n termenul maxim stabilit.

├Än cazul ├«n care produsul va fi livrat cu o ├«nt├órziere mai mare de 10 zile clientul poate renun╚Ťa la comand─â ├«n termen de 3 zile de la data recep╚Ťion─ârii emailului de informare emis de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ ┬áprin e-mail. ├Än acest caz sumele pl─âtite vor fi rambursate ├«n totalitate conform legii, ├«n termen de maximum 14 de zile de la data recep╚Ťion─ârii de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ a emailului de renun╚Ťare al clientului.

├Än cazul ├«n care produsele comandate au fost livrate cu o ├«nt├órziere mai mic─â de 10 zile sau clientul nu a renun╚Ťat la comand─â ├«n termenul ╚Öi condi╚Ťiile men╚Ťionate mai sus ├«n cadrul punctului 3 al prezentei sec╚Ťiuni, acesta nu are dreptul de a refuza ridicarea produselor comandate sau de a cere desp─âgubiri sau daune pentru faptul c─â produsele comandate au fost livrate cu ├«nt├órziere.

KÔÇÖ LA CLUJ va preda c─âtre Client odat─â cu produsul/produsele comandate toate documentele aferente produsului/produselor achizi╚Ťionate de c─âtre client.

KÔÇÖ LA CLUJ va informa la cererea clientului asupra stadiului ├«n care se afl─â procedura de livrare a produsului/produselor achizi╚Ťionate de c─âtre client.

Clientul se oblig─â s─â preia de la transportator produsele comandate. ├Än func┼úie de volumul ┼či destina┼úia coletelor, transportatorul va contacta clientul pentru a fixa de comun acord condi┼úiile livr─ârii. Eventualele costuri suplimentare percepute de catre transportator in cazul unor livrari atipice, vor fi suportate de client.

├Än cazul ├«n care clientul, nu va putea fi contactat sau nu se va putea realiza cu acesta o ├«n┼úelegere cu privire la livrarea comenzii, produsele comandate vor fi ├«napoiate v├ónz─âtorului, aceste produse redevenind proprietatea KÔÇÖ LA CLUJ. ├Än acest caz KÔÇÖ LA CLUJ va ├«napoia clientului suma de bani achitat─â reprezent├ónd contravaloarea produselor, din care va fi re┼úinut─â contravaloarea transportului coletului.

Livrarea produselor se consider─â ├«ndeplinit─â la momentul c├ónd produsele comandate sunt puse la dispozi╚Ťia clientului. Nota de livrare emis─â de c─âtre transportator, datat─â ╚Öi semnat─â de c─âtre client face dovada livr─ârii produsului.

Produsele comandate vor fi livrate ├«n form─â pre-asamblat─â. Produsele vor veni cu instruc╚Ťiuni de asamblare ╚Öi instalare.

La momentul livr─ârii clientul va trebui s─â refuze preluarea coletului, dac─â acesta prezint─â urme vizibile de deteriorare.

Clientul trebuie s─â verifice imediat ulterior livr─ârii con╚Ťinutul coletului ╚Öi conformitatea produselor livrate. Clien╚Ťii vor trebui s─â verifice dac─â produsele livrate coincid cu produsele comandate ╚Öi s─â verifice integritatea produselor ce au fost livrate, astfel ├«nc├ót acestea s─â nu prezinte semne de deteriorare.

├Än cazul ├«n care a intervenit o eroare privind con╚Ťinutul coletului sau in cazul unor produse vizibil deteriorate, clientul va trebui s─â contacteze KÔÇÖ LA CLUJ┬á ├«n termen de 2 zile de la data livr─ârii produselor ╚Öi s─â indice ├«n ce const─â eroarea sau neconformitatea vizibil─â, utiliz├ónd formularul electronic pus la dispozi╚Ťie pe site, sau prin e-mail. Un reprezentant al KÔÇÖ LA CLUJ, va oferi asisten┼ú─â ├«n cazul ├«n care clientul va trebui s─â returneze produsele originale intacte ├«mpreun─â cu accesoriile, ambalajul original ╚Öi toat─â documenta┼úia. ├Än cazul ├«n care KÔÇÖ LA CLUJ va constata faptul c─â reclama╚Ťia clientului este ├«ntemeiat─â ╚Öi produsele livrate au fost returnate intacte, ├«n ambalajul original ╚Öi ├«mpreun─â cu toate documentele privind produsele, va livra produsele comandate ini╚Ťial ├«n termenul ini╚Ťial de livrare, ce va curge de la data recep╚Ťiei produselor returnate de c─âtre client. ├Än acest caz toate costurile de livrare vor fi suportate de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ┬á

 

 

Dreptul de retragere

Clientul are dreptul s─â se retrag─â din v├ónzare, f─âr─â a preciza motivele, ├«n termen de 14 zile, ├«ncep├ónd de la ziua livr─ârii coletului con╚Ťin├ónd produsele comandate.

Dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru produsele realizate la comand─â ce sunt personalizate.

Pentru a exercita dreptul de retragere trebuie clientul trebuie să completeze o declaraţie neechivocă prin completarea unui formular în format digital accesibil pe site sau prin trimiterea unui mail.

Notificarea prin care se exprim─â decizia de a se retrage trebuie s─â cuprind─â: numele clientului, data expedierii coletului, num─ârul comenzii, produsele ce au f─âcut obiectul comenzii, suma de returnat, adresa unde a fost livrat coletul ╚Öi de unde transportatorul urmeaz─â s─â preia coletul de retur, datele contului bancar unde dori╚Ťi s─â v─â fie restituit pre╚Ťul contractului.

Ulterior recep╚Ťion─ârii formularului completat/emailului privind declara╚Ťia de retragere, clientul va fi contactat de c─âtre un reprezentant KÔÇÖ LA CLUJ pentru a stabili data ╚Öi modalitatea de returnare a coletului.

În caz de retragere, se va orice sumă achitată de client, cu excepţia costurilor alese ca modalitate de livrare.

Rambursarea pre╚Ťului va fi realizat─â f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate ┼či, nu mai t├órziu de 14 zile de la data la care a fost notificat─â decizia de retragere. Cu toate acestea, KÔÇÖ LA CLUJ┬á ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a am├óna rambursarea p├ón─â la data recep╚Ťion─ârii produselor care au format obiectul v├ónz─ârii sau p├ón─â la data primirii unei dovezi din partea consumatorului conform c─âreia acesta a trimis produsele comandate c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ.

├Än orice situa╚Ťie de returnare a produselor, acestea trebuie s─â fie ├«n aceea╚Öi stare ├«n care au fost trimise clientului, ├«n ambalajul original (ce con╚Ťine toate elementele sale structurale), cu etichetele intacte ╚Öi ├«mpreun─â cu toate documentele care l-au ├«nso╚Ťit (factur─â, certificat de garan╚Ťie etc.). Produsele returnate trebuie s─â fie ├«n aceea╚Öi condi╚Ťie ca la primire: f─âr─â defecte (cu excep╚Ťia viciilor ascunse imputabile KÔÇÖ LA CLUJ┬á ╚Öi except├ónd defectele deja semnalate de client ╚Öi care sunt imputabile KÔÇÖ LA CLUJ).

 

  1. Suspendarea accesului

├Än caz de nerespectare a condi┼úiilor de utilizare KÔÇÖ LA CLUJ┬á poate f─âr─â orice alt─â notificare sau formalitate ┼či f─âr─â ca acest lucru s─â necesite explicarea atitudinii sale, s─â anuleze, s─â suspende sau s─â limiteze accesul dvs. la con┼úinutul site-ului sau la o parte a acestui con┼úinut.

KÔÇÖ LA CLUJ┬á nu va fi r─âspunz─âtor pentru daunele sau pierderile suferite de utilizatori ca urmare a ├«ncet─ârii sau limit─ârii accesului la aplica╚Ťie sau dezactiv─ârii contului datorat ├«nc─âlc─ârii de c─âtre vizitator/utilizator a Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor sau a legisla╚Ťiei ├«n vigoare.

 

 

 

  1. For┼úa major─â ┼či cazul fortuit:

├Än condi╚Ťiile prezen╚Ťilor T&C, nicio parte nu va fi r─âspunz─âtoare pentru neexecutarea la termen ╚Öi/sau ├«n mod corespunz─âtor, total sau par╚Ťial, a oric─âreia din obliga╚Ťiile care ├«i incumb─â ├«n baza contractului, dac─â neexecutarea obliga╚Ťiei respective a fost cauzat─â de un eveniment de for╚Ť─â major─â sau de un caz fortuit.

Urm─âtoarele cazuri vor fi asimilate for╚Ťei majore: greve totale sau par╚Ťiale, implementarea de noi restric╚Ťii la nivel legal, c─âderea sistemelor informatice utilizate de c─âtre KÔÇÖ LA CLUJ sau utilizate pentru ├«ndeplinirea propriilor obliga╚Ťii, c─âderea mijloacelor de telecomunica╚Ťii, etc.

Partea sau reprezentantul legal al p─âr╚Ťii care invoc─â unul din evenimentele mai sus men╚Ťionate este obligat s─â aduc─â la cuno╚Ötin╚Ťa celeilalte p─âr╚Ťi, ├«n cazul ├«n care este posibil, imediat ╚Öi ├«n mod complet, producerea acestuia ╚Öi s─â ia orice m─âsuri care-i stau la dispozi╚Ťie ├«n vederea limit─ârii consecin╚Ťelor respectivului eveniment. Partea care invoc─â evenimentul mai sus men╚Ťionat este exonerat de la aceasta obliga╚Ťie numai ├«n cazul ├«n care evenimentul o ├«mpiedic─â s─â o duc─â la bun sf├ór╚Öit.
Dac─â ├«n termen de 15 zile de la data producerii evenimentului, respectivul eveniment face ├«n continuare imposibil─â executarea contractului, fiecare parte va avea dreptul s─â notifice celeilalte p─âr╚Ťi ├«ncetarea de plin drept a raportului contractual, f─âr─â ca vreuna dintre ele s─â poat─â pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoc─â evenimentul de for╚Ť─â major─â trebuie s─â fac─â dovada imposibilit─â╚Ťii execut─ârii obliga╚Ťiilor ├«n termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

 

  1. Legea aplicabilă și litigii

Prezen╚Ťilor termeni ╚Öi prezentelor condi╚Ťii le sunt aplicabile dispozi╚Ťiile legii rom├óne

Orice disput─â care ar putea s─â apar─â ├«ntre vizitator/utilizator ┼či KÔÇÖ LA CLUJ se va rezolva pe cale amiabil─â. Dac─â aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solu┼úionat de c─âtre instan╚Ťele competente din Rom├ónia, de la sediul KÔÇÖ LA CLUJ, ├«n conformitate cu legisla╚Ťia rom├ón─â ├«n vigoare.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi declarată nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze și a contractului ce va rămâne în vigoare.

 

  1. Date de contact

 

KÔÇÖ LA CLUJ┬á

Web: www.cateringcluj.ro

HeadOffice: Str. ORASTIEI, Nr. 10, Cluj-Napoca, Romania

CUI RO38328316, J12/5962/2017, email delivery@cateringcluj.ro