POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


 

Respect─âm dispozi╚Ťiile legale privitoare la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi punem ├«n aplicare m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice de protejare a tuturor opera╚Ťiunilor privitoare ├«n mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucr─ârile neautorizate sau ilegale, precum ╚Öi pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

In scopul procesarii mesajelor si cererilor si a onorarii acestora, FLIGHTS AVIATION TRADE SRL colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de e-mail, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European ╚Öi al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date.

Prelucr─âm numele, prenumele, num─ârul dumneavoastr─â de telefon ╚Öi adresa dumneavoastr─â de e-mail, pentru comunicarea cu dumneavoastr─â ├«n vederea execut─ârii obliga╚Ťiilor contractuale si in vederea raspunderii solicitarilor/mesajelor transmise prin intermediul site-ului.

Toate aceste date vor fi p─âstrate pe durata ╚Ťinerii eviden╚Ťelor financiar-contabile ╚Öi fiscale impuse de legisla╚Ťia ├«n materie, dar nu mai mult de 5 ani.

Nu utiliz─âm datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizat─â ╚Öi nici pentru realizarea de profile. Nu lu─âm niciodat─â decizii automate cu privire la dumneavoastr─â. Utiliz─âm mijloace tehnice pentru stocarea datelor ├«n condi╚Ťii de securitate. Nu prelucr─âm date ├«n scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

Respect─âm ╚Öi asigur─âm ├«n mod strict confiden╚Ťialitatea datelor prelucrate. Nu dezv─âluim datele dec├ót pentru realizarea intereselor dumneavoastr─â sau pentru ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor legale. Confiden╚Ťialitatea este pentru noi o valoare esen╚Ťial─â.

De asemenea, putem furniza datele cu caracter personal ale dumneavoastră și altor companii cu care ne aflăm in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători etc..

In vederea plasarii unei solicitari, clientul va furniza datele si informatiile solicitate in formularul on-line de trimitere mesaj, de plasare a comenzii sau prin telefon, refuzul comunicarii informatiilor solicitate impiedicand vanzatorul sa inregistreze si sa onoreze comanda efectuata.

Proprietarul, precum ┼či operatorul acestui website nu sunt r─âspunz─âtori pentru erorile clientilor in introducerea acestor date sau de eventuale date false furnizate de acestia. Clientul are obligatia de a furniza date corecte si conforme cu realitatea, purtand intreaga raspundere pentru incorectitudinea informatiilor transmise vanzatorului.

Datele personale nu vor fi v├óndute, transferate sau distribuite sub nici o form─â unor ter┼úe p─âr┼úi ori ├«n alte ╚Ť─âri, cu excep┼úia cazului in care sunt solicitate de autorit─â┼úile publice competente, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679.

Recomand─âm tuturor utilizatorilor acestui website s─â ├«┼či ia toate m─âsurile de siguran┼ú─â atunci c├ónd ofer─â date personale online ┼či s─â verifice periodic starea ┼či acurate┼úea acestor date. Utilizatorii sunt r─âspunz─âtori ├«n mod direct de modul ├«n care ├«┼či protejeaz─â datele de logare av├ónd ├«n vedere c─â poate suporta consecin┼úele unei utiliz─âri neautorizate.

Drepturile dumneavostr─â

Potrivit Regulamentului (UE) 2016/679, dumneavoastr─â beneficia╚Ťi de dreptul de acces si de interventie asupra datelor personale furnizate. In acest sens, ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â o confirmare c─â se prelucreaz─â sau nu date cu caracter personal care v─â privesc ╚Öi, ├«n caz afirmativ, ave╚Ťi acces la datele respective, precum ╚Öi la urm─âtoarele informa╚Ťii:

 • scopurile prelucr─ârii;
 • categoriile de date cu caracter personal vizate;
 • destinatarii sau categoriile de destinatari c─ârora datele cu caracter personal le-au fost sau urmeaz─â s─â le fie divulgate;
 • acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaz─â c─â vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dac─â acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceast─â perioad─â.

La cerere, noi v─â vom furniza o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucr─ârii. Pentru orice alte copii solicitate, v─â vom percepe o tax─â rezonabil─â, bazat─â pe costurile administrative. ├Än cazul ├«n care ne ve╚Ťi adresa cererea ├«n format electronic ╚Öi cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicita╚Ťi un format material, informa╚Ťiile vor fi furnizate ├«ntr-un format electronic utilizat ├«n mod curent (word, pdf etc.).

De asemenea, clientii au dreptul la rectificarea, modificarea ╚Öi actualizarea datelor prelucrate. Astfel, ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine de la noi, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care v─â privesc. ╚Üin├óndu-se seama de scopurile ├«n care au fost prelucrate datele, ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declara╚Ťii suplimentare.

Ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea noastr─â ╚Ötergerea datelor cu caracter personal care v─â privesc, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, iar noi avem obliga╚Ťia de a ╚Öterge datele cu caracter personal f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate ├«n cazul ├«n care exist─â unul dintre urm─âtoarele motive:

 • datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru ├«ndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • V─â ve╚Ťi retrage consim╚Ť─âm├óntul pe baza c─âruia are loc prelucrarea ╚Öi nu exist─â niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
 • V─â ve╚Ťi opune prelucr─ârii ╚Öi nu exist─â motive legitime care s─â prevaleze ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea;
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • datele cu caracter personal trebuie ╚Öterse pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale care ne revine ├«n temeiul dreptului Uniunii Europene sau al legilor din Rom├ónia;

├Än cazul ├«n care vom comunica datele dumneavoastr─â societ─â╚Ťilor de curierat sau celorlal╚Ťi parteneri, iar dumneavoastr─â ve╚Ťi solicita ╚Ötergerea acestora, vom lua toate m─âsurile rezonabile pentru a informa partenerii care prelucreaz─â datele c─â a╚Ťi solicitat ╚Ötergerea oric─âror linkuri c─âtre datele respective sau a oric─âror copii sau reproduceri ale acestor date cu caracter personal.

Datele nu vor fi șterse dacă:

 • prelucrarea este necesar─â pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale care prevede prelucrarea ├«n temeiul dreptului Uniunii sau al legilor din Rom├ónia sau pentru ├«ndeplinirea unei sarcini executate ├«n interes public;
 • din motive de interes public ├«n domeniul s─ân─ât─â╚Ťii publice;
 • prelucrarea este necesar─â pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.

Ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine restric╚Ťionarea prelucr─ârii ├«n cazul ├«n care se aplic─â unul din urm─âtoarele cazuri:

 • contesta╚Ťi exactitatea datelor, pentru o perioad─â care ne permite s─â verific─âm exactitatea datelor prelucrate;
 • prelucrarea este ilegal─â, iar dumneavoastr─â v─â ve╚Ťi opune ╚Ötergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor;
 • noi nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar dumneavoastr─â ni le ve╚Ťi solicita pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.

├Än cazul ├«n care prelucrarea datelor a fost restric╚Ťionat─â ├«n cazurile sus-men╚Ťionate, astfel de date cu caracter personal pot, cu excep╚Ťia stoc─ârii, s─â fie prelucrate numai cu consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â sau pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â sau pentru protec╚Ťia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii Europene sau al Statului Rom├ón.

├Än cazul ├«n care a╚Ťi ob╚Ťinut restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor cu caracter personal, ve╚Ťi fi informat─â de c─âtre de noi ├«nainte de ridicarea restric╚Ťiei de prelucrare.

Ave╚Ťi dreptul de a primi datele cu caracter personal care v─â privesc ╚Öi pe care ni le-a╚Ťi furnizat, ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat. Ave╚Ťi dreptul de a transmite aceste date altui operator, f─âr─â obstacole din partea noastr─â, direct de la noi c─âtre un alt operator, acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic. Exercitarea dreptului men╚Ťionat anterior nu aduce atingere dreptului dumneavoastr─â la ╚Ötergerea datelor.

Orice client are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea tuturor drepturilor men╚Ťionate anterior, va puteti adresa oricand cu o cerere scrisa la sediul nostru din CLUJ-NAPOCA, STR. GHEORGHE DIMA, NR. 8, BL. II E, AP. 6, JUDETUL CLUJ. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate într-o alta tara.

Prin completarea datelor in formularele de trimitere mesaj, creare de cont si/sau de comanda, dumneavoastra, utilizatorul/cumparatorul declarati si acceptati in mod expres ca datele dumneavoastre personale sa fie incluse in baza de date a www.flightscatering.ro si v─â da╚Ťi acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul execut─ârii comenzilor efectuate sau raspunderii mesajelor si solicitarilor transmise.

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Beneficia╚Ťi de dreptul de acces, interven╚Ťie, rectificare ╚Öi portare cu privire la datele pe care ni le furniza╚Ťi, s─â limita╚Ťi prelucrarea realizat─â de noi ╚Öi chiar s─â solicita╚Ťi ╚Ötergerea datelor. Men╚Ťion─âm c─â interven╚Ťia asupra datelor pe care ni le-a╚Ťi furnizat poate fi de natur─â s─â ├«mpiedice executarea contractului ├«ncheiat ├«ntre dumneavoastr─â ╚Öi noi. ├Än acest caz, noi vom fi exonera╚Ťi de r─âspundere. Dac─â sunte╚Ťi nemul╚Ťumit, ave╚Ťi posibilitatea s─â v─â adresa╚Ťi ╚Öi s─â depune╚Ťi pl├óngere ├«mpotriva noastr─â ├«n fa╚Ťa Autorit─â╚Ťii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum ╚Öi ├«n fa╚Ťa intsan╚Ťelor de judecat─â competente.